Memphis Soul ’69 RSD (lp)

Record Store Day 2023

Op voorraad



Kant 1

A1 Sir Mack Rice– Love’s A Mother Brother

A2 James Spencer (2)– Take This Woman Off The Corner

A3 The Fabulous Untouchables– Put On World

A4 Ike & Tina Turner– You Got Too Many Ties That Bind

A5 Buddy Grubbs– Sugarman

A6 Kim Melvin– Keep The Faith

A7 Short Kuts– Born On The Bayou

A8 Tony Ashley– I’ll Go Crazy

Kant 2

B1 Sir Mack Rice– Coal Man

B2 Judy Green (2)– I Can’t Get Along Without You

B3 Lyndon– I Love My Baby

B4 Johnny K. Wiley– Going Back To Memphis

B5 The Rayons– I’m Giving Up Baby

B6 Short Kuts– One Way Street

B7 The Fabulous Untouchables– Love On My Mind

B8 Sam Ray Mosley– You’ve Got It


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Memphis Soul ’69 RSD (lp)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *