Erwin Java – Keepin’ it real … (cd)

Op voorraad




01. Sweet Georgia Brown

02. High And Lonesome

03. Don’t Give Up On Me

04. Red House

05. I Put A Spell On You

06. You Don’t Have To Go

07. Big Boss Man

08. Ain’t No Love In The Heart Of The City

09. Divin’ Duck Blues

10. A Change Is Gonna Come 

Line-up: Erwin Java – gitaar

Marcel Wolthof – drums, zang

Guus Strijbosch – bas

Bas Mulder –keyboards, zang

Tineke Schoenmaker – zang

Ralph de Jongh – zang

Tollak Ollestad – harmonica

Hennie Dolsma – backing vocals